Home

هاشمی: وضعیت آزادی بیان باید به تدریج اصلاح شود

15 Sep 2014

Font Size + | - Reset

اکبر هاشمی رفسنجانی، رييس مجمع تشخيص مصلحت يکشنبه ۲۳ شهريورماه گفته است که وضعيت آزادی بيان در ايران «کمی بهتر» شده، ولی اين وضعيت قانع کننده نيست و می بايست «به تدريج» اصلاح شود.

به گزارش رادیو فردا، رییس مجمع تشخیص مصلحت عصر يکشنبه در جمع ائتلاف اصلاح طلبان خراسان با اشاره به روی کار آمدن دولت يازدهم گفته است:« من قبول ندارم که دکتر روحانی ذره ای از اهداف خود دور شده است اما ميدان عمل آسان نيست و اکنون از ۸ سال شرايطی بيرون آمديم که در همه شرايط زندگی مان اين شرايط نامناسب نفوذ کرده است.»

اکبر هاشمی رفسنجانی از حاميان اصلی حسن روحانی در انتخابات رياست جمهوری ايران در سال ۱۳۹۲ بود. وی پس از رد صلاحيت توسط شورای نگهبان از حسن روحانی حمايت کرد.

وی در ادامه با انتقاد از سياست های اقتصادی دولت محمود نژاد و «بيکاری تحصيلگردگان و وضعيت اشتغال»، گفته است: دولت قبل خواست تا با يارانه مردم را راضی کند در حالی که می شد اين يارانه خرج اشتغال شود و اگر در هر خانواده يک شغل ايجاد می شد بيش از ۱۶ برابر يارانه برای يک خانواده مفيد بود.

رييس مجمع تشخيص مصلحت در ادامه با اشاره به اين که «بايد درها را باز کنيم» گفته است: امروز در خارج از اين مرزها به ايرانی ظلم می شود و تبليغات منفی عليه ما زياد است اما ايرانی اصيل و نجيب می تواند به خاطر افکار سالم در دنيا مطرح باشد.

اکبر هاشمی رفسنجانی در ادامه گفته است: در حال حاضر وضعيت آزادی بيان کمی بهتر شده اما هنوز قانع نيستيم و بايد به تدريج اصلاح شود.

درحالی رييس مجمع تشخيص مصلحت خواهان بهبود تدريجی وضعيت آزادی بيان در ايران شده است که روز گذشته سازمان ملل متحد در گزارش خود درباره وضعيت حقوق بشر در ايران گفته بود که وعده های حسن روحانی محقق نشده است.

به گزارش رويترز در گزارش ساليانه سازمان ملل درخصوص وضعيت حقوق بشر در ايران آمده است: رئيس‌جمهور روحانی وعده داده بود که از فشارها بر آزادی بيان بکاهد و امنيت رسانه‌ها را تضمين کند»، با اين همه «متاسفانه آن وعده‌ها هنوز نتيجه چشم‌گيری در بر نداشته است و فشارها بر آزادی بيان کماکان بسياری از عرصه‌های زندگی (در ايران) را تحت تاثير قرار می‌دهد».

اخيرا محمد خاتمی، رئيس‌جمهوری پيشين ايران، که از چهره‌های حامی حسن روحانی در انتخابات بود، گفته است، برخی جريان‌های سياسی با تداوم «فضای امنيتی» به حيات خود ادامه می‌دهند و آقای روحانی نيز نمی‌تواند اين «واقعيت‌ها» را يک شبه تغيير دهد.

رييس مجمع تشخيص مصلحت در ادامه گفته است: الان نمی شود، جلوی فناوری ارتباطات را گرفت و در کمتر خانه ای تحصيلکرده و دانشجو وجود ندارد و امروز همه خانواده ها آگاهند و اطلاع از همه اخبار دارند.

وی اضافه کرده است: حتی کودکان مدرسه هم سياسی شده اند؛ حرف ها را درک می کنند؛ اين جامعه فريب نمی خورد؛ طبيعت و راه خدا اعتدال است، جامعه ما نيز اين را فهميده است.

اکبر هاشمی رفسنجانی در بخش ديگری از اظهارات خود ابراز اميدورای کرده است که زنان در ايران همچنان که در رده های علمی و اجتماعی از مردان پيشی گرفته اند، بتوانند با کسب کرسی های مجلس نمايندگان و شورا ها به جايگاه واقعی خود در جامعه دست يابند.

 
Tehran Review
کلیدواژه ها: , | Print | نشر مطلب Print | نشر مطلب


What do you think | نظر شما چیست؟

عضویت در خبرنامه تهران ریویو

نشانی ایمیل

Search
Most Viewed
Last articles
Tags
  • RSS iran – Google News

    • Who's funding Iran's military? - Arkansas Online
    • Will Hatton with the stunning stranger he met in Iran. Picture: Will Hatton - NEWS.com.au (blog)
    • False narrative on Iran nuke deal drowns out opposing voices - OCRegister
    • Russia, Iran and Syria coordinate in Tehran talks - Al-Arabiya
    • Iran's Violations Ignored by Washington - FrontPage Magazine
  • video
    کوچ بنفشه‌ها

    تهران‌ریویو مجله‌ای اینترنتی، چند رسانه‌ای و غیر انتفاعی است. هدف ما به سادگی، افزایش سطح گفتمان عمومی در مورد ایده‌ها، آرمان‌ها و وقایع جهان امروز است. این مشارکت و نوشته‌های شما مخاطبان است که کار چند رسانه‌ای ما را گسترش داده و به آن غنا و طراوت می‌بخشد. رایگان بودن این مجله اینترنتی به ما اجازه می‌دهد تا در گستره بیشتری اهداف خود را پیگیری کرده و تاثیرگذار باشیم. مهم‌تر از همه اینکه سردبیران و دست‌اندرکاران تهران‌ریویو به دور از حب و بغض‌های رایج و با نگاهی بی‌طرفانه سعی دارند به مسایل روز جهان نگاه کرده و بر روی ایده‌های ارزشمند انگشت بگذارند. تهران ریویو برای ادامه فعالیت و نشر مقالات نیازمند یاری و کمک مالی شماست.